Gerucht: Bloodborne Remake is in ontwikkeling, aldus David Jaffe

Geplaatst:

Volgens God of War ontwikkelaar David Jaffe is er een Bloodborne Remake in ontwikkeling. Jaffe kwam met dit nieuws tijdens een podcast.

Bloodborne kwam al in 2015 uit, maar de game van FromSoftware heeft nog steeds een behoorlijk toegewijde fanbase. Voor de fans is het gerucht over een remake natuurlijk geweldig nieuws. David Jaffe noemde de remake tijdens de podcast Gabbin+Games, waar hij bij zat voor een gesprek over onder andere de geplande PlayStation showcase. Jaffe benoemde dat hij 'iets had gehoord over een Bloodborne remake', maar niet zeker wist of dit onderdeel zou zijn van de showcase. Later verduidelijkte hij wel dat hij niet zeker wist of het ging om een remaster of om een pc-versie, maar dat hij wel wist dat er iets in ontwikkeling is. Helaas antwoordde hij negatief op de vraag of FromSoftware bezig is met een sequel voor de populaire souls game. Vorige week maakte een PlayStation insider al bekend dat er binnenkort nieuws zou komen over Bloodborne, mogelijk over Bloodborne 2 of een remake. Maar ook over een Bloodborne pc release zijn al veel geruchten geweest.

Bloodborne Remake1

Bloodborne kwam uit op 24 maart 2015 voor de PlayStation 4. Of de game wel of niet aanwezig zal zijn tijdens de PlayStation showcase, is nog niet helemaal zeker.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodborne

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 maart 2015

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord