Gerucht: Dead Space YouTube-kanaal versterkt geruchten

Geplaatst: 1 juli 2021 15:50
-

Gaat Dead Space dan echt een comeback maken? De geruchtenmolen draait door op volle toeren sinds het YouTube-kanaal van Dead Space een spontane update kreeg.

Electronic Arts gaat een gameserie nieuw leven inblazen, dat wisten we natuurlijk al. De grote vraag is nu natuurlijk welke game het gaat worden. Al een tijdje gaan er geruchten rond dat EA Motive bezig is met de populaire horrorserie. De nieuwe game zou echter een soort reboot worden en geen directe sequel. De geruchten worden ondersteund door het YouTube-kanaal van Dead Space. Deze heeft namelijk recentelijk uit het niets een update gekregen. De profielfoto van Dead Space 3 is veranderd in een algemener Dead Space-logo.

onbekend

Tijdens EA Play op 22 juli komen we weer te weten over de toekomst van Dead Space. Kom gezellig met ons meekijken op twitch.tv/gameliner!

Bron: Dead Space
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space

Ontwikkelaar:

EA RS Studio

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

23 oktober 2008

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord