Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Top 5: EA gameseries die wij terug willen zien

EA Play zit eraan te komen en daarom leek het ons de hoogste tijd om alle EA gameseries nog eens goed te bekijken. Welke series hebben weer eens wat liefde nodig in de vorm van een nieuwe game?

Vandaag bekijken Bram en Claudia de Top 5 EA gameseries die wij terug willen zien. Bekijk hier de andere Top 5-videos

Welke EA gameseries wil jij terug zien op je beeldscherm? Laat het ons weten in de comments! Kom gerust langs op 22 juli wanneer wij samen met jou via twitch.tv/gameliner naar EA Play kijken.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?