Gerucht: Fortnite komt met Batman crossover

Geplaatst: 18 september 2019 15:40
-

Er is mogelijk een Batman crossover met Fortnite in aantocht. Deze geruchten zijn ontstaan nadat er een aantal dingen over dit evenement zijn gelekt en op een Fortnite fan Twitter-account zijn geplaatst.

Fornite heeft al meerdere crossovers met populaire franchises gehad, zoals met The Avengers eerder dit jaar. Nu zijn er dingen gelekt die hinten op crossover met Batman. Zo is er een map gevonden waarop te zien is dat Tilted Towers is vervangen met Gotham City. Ook zijn er in de data van Fortnite een aantal wapens gevonden: een boemerang met de naam de Explosive Batarang en een pistool, de Batman Grapnel Gun. Je kan de tweets hieronder bekijken.

Wanneer en of het crossover evenement tussen Fortnite en Batman komt is nog niet bekend.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord