Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Horizon Zero Dawn remaster onderweg naar PS5

Er is een Horizon Zero Dawn remaster onderweg naar de PlayStation 5. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven.

Gamesite MP1ST claimt dat een van haar bronnen die een insider schijnt te zijn, heeft gezegd dat er een remaster van Horizon Zero Dawn naar de PS5 komt. Na de release van The Last of Us Part 1 lijkt het niet zo'n gek idee dat er een remaster van Horizon Zero Dawn uitkomt. Volgens de bron van MP1ST krijgt de remaster verbeterde belichting, verbeterde textures, verbeterde animaties en 3D-modellen die lijken op die van Horizon Forbidden West. Ook gaat toegankelijkheid een grotere rol spelen in de remaster en krijgt de gameplay een aantal Quality-of-Life-verbeterigen.

Of er daadwerkelijk een remaster komt van Horizon Zero Dawn, is nog even afwachten.

BRON MP1ST

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?