Gerucht: Komen er Diablo amiibo?

Geplaatst:
Aangepast: 31 oktober 2018 18:04

Met Blizzcon en de release van Diablo III: Eternal Collection voor de Switch om de hoek, is er weer een gerucht rondom Diablo opgedoken. Ditmaal gaat het om amiibo van Diablo.

Eerder werd tijdens PAX West al bekendgemaakt dat de Switch-variant van Diablo III Amiibo-support zou krijgen. Nu zijn er op Reddit geruchten opgedoken rondom twee speciale Diablo-Amiibo's. Een aantal dataminers hebben een gelekte versie van de game in handen gekregen en zij zouden bewijs hebben gevonden voor het gebruik van drie verschillende soorten Amiibo's. De eerste soort is niet heel bijzonder, dit zijn namelijk de standaard amiibo die je in bijna elke game kunt gebruiken. Daarnaast hebben ze echter ook iets gevonden wat zou wijzen op een speciale Amiibo van de bekende Treasure Goblin en een speciale demon-gerelateerde Amiibo die een krachtige demon in de game plaatst. Wellicht een amiibo van de Lord of Terror himself? Gelukkig vindt BlizzCon dit weekend al plaats en komen we daar gauw achter.

onbekend

Diablo III: Eternal Collection verschijnt 2 november op Nintendo Switch.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo III: Eternal Collection

Series

Diablo

Uitgever

-

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2017

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment , Activision Blizzard (NSW)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord