Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

The Last of Us Remastered

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 30 juli 2014
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Gerucht: Last of Us remake voor de PlayStation 5 in de maak

Er zijn geruchten dat Naughty Dog bezig is met een remake van The Last of Us die speciaal moet uitkomen voor de PlayStation 5. Dit wordt duidelijk aan de hand van een artikel van journalist Jason Schreier, waarin hij spreekt met meerdere bronnen binnen de Visual Arts Service Group.

Volgens de bronnen die in relatie staan met de Visual Arts Service Group is Naughty Dog momenteel bezig met een remake van The Last Of Us. Visual Arts Service Group hielp met het ontwikkelen van meerdere PlayStation games, waaronder The Last Of Us Part II. De studio was zelf eerst bezig met een remake van The Last Of Us, maar moest dit project opzij zetten om te helpen met het ontwikkelen van The Last of Us Part II. Toen deel twee vervolgens uitkwam, kreeg Naughty Dog van Sony de leiding over het project en kreeg Visual Arts Service Group een ondersteunende rol. The Last Of Us kwam oorspronkelijk uit in 2013 voor de PlayStation 3 en kreeg al een remaster voor de PlayStation 4 in 2014

onbekend

Het is niet bekend of en wanneer The Last Of Us ook daadwerkelijk naar de PlayStation 5 komt. Zowel Sony als Naughty Dog hebben dit nog niet aangekondigd. De eerste remaster van The Last Of Us is te spelen op de PlayStation 4.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?