Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Need for Speed SHIFT 2 in de maak

Tijdens de E3 van dit jaar werd met trots de nieuwe Need for Speed Hot Pursuit aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door Criterion Games. Hierdoor zou BlackBox zijn handen vrij hebben, of toch niet?

Zojuist gaan de geruchten te ronden dat de studio werkt aan een vervolg op Need for Speed SHIFT.

Chris Mcclure zou op zijn LinkedIn profiel gezet hebben dat hij meewerkt aan Need for Speed SHIFT 2. De tekst is er inmiddels af gehaald en biedt Mcclure zijn excuses aan voor de verwarring.

(Apologies if my unfortunate typo led anybody to believe that I worked on Shift 2 rather than Shift, I really should read over what I type before pressing the submit button)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?