Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Need for Speed Shift 2: Unleashed aangekondigd

Over een paar dagen verschijnt Need for Speed: Hot Pursuit. Vandaag heeft Electronic Arts een nieuwe Need for Speed aangekondigd, namelijk Shift 2: Unleashed.

Shift 2: Unleashed zal een nieuwe rendering engine bevatten die voor mooiere graphics zorgt. Ook zal er een nieuw camerastandpunt vanuit de helm van de bestuurder zijn. Hieronder de trailer van de game.

Shift 2: Unleashed zal in het voorjaar van 2011 verschijnen voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?