Need for Speed Unbound

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 2 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Need for Speed Unbound onthulling in aantocht

Need for Speed Unbound is de volgende Need for Speed-game. Tenminste, dat is als we Tom Henderson en zijn artikel mogen geloven.

Tom Henderson staat bekend als een betrouwbare insider en heeft ditmaal het een en het ander te delen over de aankomende Need for Speed-game: Need for Speed Unbound. De racegame gaat onthuld worden in oktober en heeft ook al een releasedatum. Op 2 december zou deze titel horen te verschijnen. Volgens Henderson is dit later dan intern gepland bij uitgever Electronic Arts. De aankomende trailer wordt kennelijk vergezeld door de muziek van Amerikaanse rapper A$AP Rocky. Need for Speed Unbound wordt gedesignd met multiplayer als belangrijkste factor. Zo kun je andere spelers tegenkomen in "meet-ups". Zo kun je tegen elkaar racen, ook als je op totaal andere plaatsen bent op de map.

Heeft het zo lang geduurd, omdat EA Need for Speed had uitgesteld voor Battlefield? We gaan het meemaken.

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound hoort dus aangekondigd te worden ergens in oktober. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?