Gerucht: Need for Speed Unbound onthulling in aantocht

Geplaatst: 30 september 2022 15:35

Need for Speed Unbound is de volgende Need for Speed-game. Tenminste, dat is als we Tom Henderson en zijn artikel mogen geloven.

Tom Henderson staat bekend als een betrouwbare insider en heeft ditmaal het een en het ander te delen over de aankomende Need for Speed-game: Need for Speed Unbound. De racegame gaat onthuld worden in oktober en heeft ook al een releasedatum. Op 2 december zou deze titel horen te verschijnen. Volgens Henderson is dit later dan intern gepland bij uitgever Electronic Arts. De aankomende trailer wordt kennelijk vergezeld door de muziek van Amerikaanse rapper A$AP Rocky. Need for Speed Unbound wordt gedesignd met multiplayer als belangrijkste factor. Zo kun je andere spelers tegenkomen in "meet-ups". Zo kun je tegen elkaar racen, ook als je op totaal andere plaatsen bent op de map.

Heeft het zo lang geduurd, omdat EA Need for Speed had uitgesteld voor Battlefield? We gaan het meemaken.

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound hoort dus aangekondigd te worden ergens in oktober. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Bron: Insider Gaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Unbound

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Criterion Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord