Gerucht: Nieuwe Mario games onderweg voor de Switch

De tijd vliegt voorbij, maar Super Mario bestaat al bijna 35 jaar. Het gerucht gaat nu rond dat Nintendo dit viert met Mario games voor de Nintendo Switch.

Meerdere bronnen over het gerucht kwamen terecht bij VideoGamesChronicle en haar partner Eurogamer. Zij melden dat het 35-jarig bestaan van Super Mario eigenlijk gevierd zou worden tijdens de E3 in juni 2020. Zoals we inmiddels al weten is dit evenement geannuleerd vanwege de coronacrisis. Nintendo was van plan tijdens de E3 verschillende Mario games aan te kondigen voor de Switch, waaronder Super Mario 3D World Deluxe, een remastered versie van Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy en Paper Mario. Daarnaast wou Nintendo meer details geven over haar samenwerking met Universal Studios Japan waaronder attracties voor het Super Nintendo World themapark en een Super Mario animatiefilm. Nintendo wilt echter niet ingaan op dit gerucht.

onbekend

We moeten wachten totdat dit gerucht bevestigd of ontkracht wordt. Mocht dit waar zijn, dan zijn de games een mooie aanvulling voor de Switch. Daarnaast ga je mij niet horen klagen over een Super Nintendo World themapark en een animatiefilm over Mario.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?