Gerucht: Nintendo Switch 2 komt uit in 2025

Geplaatst:

De 'Nintendo Switch 2' komt misschien later uit dan eerst geclaimd werd. Zowel VGC (Videogames Chronicle) als Eurogamer beweren dat de console in 2025 uitkomt.

De geruchtenmolen over de release van de Nintendo Switch 2, draait al jaren constant rond. De laatste geruchten waren dat de Switch 2 dit jaar verschijnt, maar het lijkt het erop dat het toch iets later wordt. Volgens VGC werkt Nintendo met de target om de Switch 2 in het eerste kwartaal van 2025 uit te brengen. De nieuwsoutlet zegt dat Nintendo eerst het doel had om de nieuwe console in het vierde kwartaal van 2024 uit te brengen, maar dat net niet gaan halen, vandaar dat de Japanse gamegigant besloten heeft de releasedatum uit te stellen. Kort na VGC's bericht kwam ook Eurogamer naar buiten dat hun interne bronnen ook zeggen dat de Nintendo Switch 2 volgend jaar uitkomt. Er zijn ook meerdere games in ontwikkeling, zowel third-als first party die tegelijkertijd met de nieuwe console uitkomen. Welke games dat precies zijn is nog niet bekend.

Bowsers Fury Nintendo Switch 20241

Nintendo heeft zelf nog niets officieel bevestigd dus lees dit bericht met korrel zout.

Bron: VGC

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Bros. Wonder

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord