Gerucht: PES 2022 wordt free-to-play

Geplaatst: 6 juli 2021 11:45

Konami gaat wellicht een totaal andere richting inslaan met eFootball PES 2022. Volgens een aantal insider journalisten van de gameindustrie wordt de sportgame free-to-play.

eFootball PES 2022 voert al een aantal jaar oorlog met de competitie FIFA. Nu lijkt Konami toch een grote move te maken als het gaat om de beschikbaarheid van de sportgame. VGC’s Andy Robinson claimt dat eFootball PES 2022 free-to-play wordt dit jaar. eFootball PES heeft altijd al lite-versies gehad van hun games, maar nog nooit hebben ze de free-to-play route bewandeld. Recentelijk kwam er een PES 2022 demo uit, waarin getest werd op netwerkcapaciteiten. We weten ook dat de volgende generatie van eFootball PES gaat switchen naar de Unreal Engine en een debuut gaat maken op de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles.

onbekend

eFootball PES 2022 verschijnt dit jaar voor de pc en consoles.

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord