Trailer: eFootball 2022 krijgt Dream Team modus

Geplaatst:

Konami is nog altijd volop bezig met het doorontwikkelen van eFootball 2022. Er is nu zelfs een nieuwe gamemodus beschikbaar dat Dream Team heet.

Niemand minder dan voetballer Neymar Jr. is gestrikt voor een trailer waarin de Dream Team-modus wordt onthuld. Dream Team heeft veel weg van FIFA's Ultimate Team waarin je door middel van voetbalkaarten een team moet samenstellen. In de trailer is te zien dat spelers verschillende kaarten hebben van de clubs en het nationale elftal waar ze hebben gespeeld en zelfs een speciale kaart. Zo zijn in de trailer kaarten van Neymar te zien van zijn periodes bij Santos, Barcelona, Paris-Saint Germain en het Braziliaanse elftal. Ook Ronaldinho laat weer even van zich zien in onderstaande trailer.

Met de komst van de nieuwe gamemodus zijn de fans van eFootball 2022 waarschijnlijk nog steeds niet helemaal tevreden. Er wordt al tijden gevraagd om de gamemodus Master League terug te brengen. Dream Team is vanaf nu beschikbaar in eFootball 2022.

Bron: Konami
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord