Check hier alle THQ Nordic Showcase content

eFootball

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: eFootball 2022 krijgt Dream Team modus

Konami is nog altijd volop bezig met het doorontwikkelen van eFootball 2022. Er is nu zelfs een nieuwe gamemodus beschikbaar dat Dream Team heet.

Niemand minder dan voetballer Neymar Jr. is gestrikt voor een trailer waarin de Dream Team-modus wordt onthuld. Dream Team heeft veel weg van FIFA's Ultimate Team waarin je door middel van voetbalkaarten een team moet samenstellen. In de trailer is te zien dat spelers verschillende kaarten hebben van de clubs en het nationale elftal waar ze hebben gespeeld en zelfs een speciale kaart. Zo zijn in de trailer kaarten van Neymar te zien van zijn periodes bij Santos, Barcelona, Paris-Saint Germain en het Braziliaanse elftal. Ook Ronaldinho laat weer even van zich zien in onderstaande trailer.

Met de komst van de nieuwe gamemodus zijn de fans van eFootball 2022 waarschijnlijk nog steeds niet helemaal tevreden. Er wordt al tijden gevraagd om de gamemodus Master League terug te brengen. Dream Team is vanaf nu beschikbaar in eFootball 2022.

BRON Konami

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?