EFootball nu al slechtst beoordeelde game op Steam

Geplaatst:

De game is nog maar een paar uurtjes uit, maar eFootball is nu al de slechtst beoordeelde game op Steam. De negatieve reviews blijven maar binnenstromen.

De release van eFootball vond eerder vandaag plaats en deze ging op z'n zachtst gezegd niet van een leien dakje. Op het pc-platform Steam heeft de game namelijk op het moment van schrijven al meer dan 7500 reviews binnen, waarvan er maar 8% positief is. Als deze positieve reviews niet sarcastisch bedoeld waren, tenminste. Volgens de site Steam 250, die de honderd slechtst beoordeelde Steam-games voor je op een rijtje zet, is eFootball binnen een paar uur naar de absolute top van de lijst geschoten. Dit is echter niet enkel het gevolg van boze PES-fans die de game review bomben om het te boycotten. Vorige maand werd bekendgemaakt dat eFootball in beperkte vorm lanceert. Konami noemde de experimentele PES-opvolger eigenlijk een soort demo. Zo zitten er maar een handjevol teams en features in de game op lancering. Echter is er met de gameplay van eFootball ook heel wat mis. Op social media wordt veelal geklaagd over bugs en hilarisch slechte graphics. Zo zijn de screenshots van de misvormde gezichten van bekende spelers in overvloed te vinden.

eFootball is momenteel beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Steam 250
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord