PES-opvolger eFootball lanceert in beperkte vorm

Geplaatst: 3 augustus 2021 14:00

Verwacht niet direct een uitgebreide voetbalervaring van eFootball, de opvolger van PES, wanneer de game uitkomt. eFootball lanceert namelijk in een beperkte vorm.

Ongeveer een maand geleden ging het gerucht dat Konami een geheel andere richting in zou slaan met PES 2022. Volgens het gerucht zou PES 2022 free-to-play worden. Dat werd al snel bevestigd: PES 2022 wordt free-to-play en gaat eFootball heten. De game staat in de startblokken om vroeg in de herfst van dit jaar te verschijnen. Nu blijkt echter dat de game op dat moment nog niet compleet is. De makers willen dat spelers zo snel mogelijk met eFootball aan de slag kunnen. Daardoor lanceert de game slechts met een beperkt aantal teams en modi. Door deze beslissing lijkt eFootball bij de lancering veel weg te hebben van een demoversie van de game. Wellicht heeft het team deze keuze gemaakt om te concurreren met FIFA 22. De releasedatum van FIFA 22 is namelijk ook vroeg in de herfst. Het team achter eFootball geeft via social media aan dat er binnenkort meer details naar buiten gebracht worden.

eFootball lanceert deze herfst voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Daarna komt de game ook naar iOS en Android.

Bron: eFootball
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord