Trailer: PES heet nu eFootball, wordt free-to-play

Geplaatst:

Konami heeft PES officieel hernoemd naar eFootball. De game wordt ook free-to-play.

Eerder ging er al een gerucht rond dat de volgende titel in de Pro Evolution Soccer-serie, PES 2022, free-to-play wordt. Nu is de kogel dan eindelijk door de kerk en wordt dit gerucht bevestigd door Konami. Middels een nieuwe trailer wordt de nieuwe generatie PES onthuld, die eveneens een nieuwe naam heeft gekregen. PES heet tegenwoordig eFootball, een naam die de game eigenlijk sinds de 2020-editie al had. EFootball wordt free-to-play en is alleen in digitale variant verkrijgbaar. De game draait op de Unreal Engine en maakt gebruik van een speciale techniek waarmee animaties nog vloeiender en echter kunnen worden weergeven. Konami geeft ook aan dat eFootball regelmatig van nieuwe updates wordt voorzien en later ook cross-play gaat ondersteunen tussen alle beschikbare platformen.

EFootball verschijnt deze herfst voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Niet veel later komt de game ook naar iOS en Android.

Bron: Konami
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord