Konami's eFootball heeft een releasedatum

Geplaatst: 2 september 2021 13:32

Konami's eFootball heeft een releasedatum gekregen, samen met een hoop andere details over de content van de game op launch.

Een week terug kregen we alvast wat gameplay te zien van eFootball 2022, maar nu hebben we ook eindelijk een releasedatum en wat meer details over de inhoud van de game. Zo krijgen we alvast informatie over de game modi die we in de game kunnen verwachten en de plannen van de ontwikkelaar voor de toekomst van de free-to-play game. Deze versie van de game krijgt de naam eFootball 2022, wat waarschijnlijk zo blijft tot hij het jaar erop de update krijgt naar de eFootball 2023 versie. Op release geeft de game toegang tot offline matches tegen AI bots of met local play, met negen authentieke teams en zes stadions waar je uit kunt kiezen. Daarnaast kun je ook online evenementen spelen met andere spelers met een Xbox console.

eFootball 2022 komt uit op 30 september voor de Xbox One en de Xbox Series X en S.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.