Trailer: Seizoen 1 van PES-opvolger eFootball afgetrapt

Geplaatst:

Het eerste seizoen van eFootball, de opvolger van de PES-voetbalgames, is vandaag van start gegaan. De aftrap gaat gepaard met nieuwe toevoegingen.

Wie zich de release van eFootball nog kan herinneren, weet dat die niet bepaald van een leien dakje ging. eFootball kreeg binnen een aantal uur de twijfelachtige eer van slechtst beoordeelde game op Steam. Inmiddels is er een hoop veranderd. Vandaag vindt de aftrap van het eerste seizoen in de game plaats. Ieder seizoen is gebaseerd op actuele onderwerpen binnen de voetbalwereld en gaat gepaard met fonkelnieuwe evenementen. Het eerste seizoen staat in het teken van een nieuwe gameplaybenadering, licenties en het samenstellen van teams. Spelers kunnen onder andere hun tanden zetten in de kersverse 'Dream Team'-gamemodus. In deze modus kun je je eigen team samenstellen en het opnemen tegen andere 'Dream Teams' over de hele wereld. Daarnaast zijn er nieuwe licenties toegevoegd uit Japan en de Verenigde Staten. Je kunt de trailer voor het eerste seizoen van eFootball in de onderstaande video bekijken.

Het eerste seizoen van eFootball gaat vandaag van start. Is dit genoeg voor jou om de game weer op te pakken, of hou je het nog even bij FIFA? Laat het weten in een reactie.

Bron: eFootball
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord