Pokémon Diamond

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 september 2006
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Gerucht: Pokémon Diamond en Pearl-remakes worden binnenkort onthuld

De remakes van Pokémon Diamond en Pearl worden binnenkort onthuld. Dat beweert Centro Pokémon, een Spaanse nieuwssite over deze populaire game franchise.

Pokémon Diamond en Pearl zijn de vierde generatie Pokémon-games en kwamen in 2006 uit op de Nintendo DS. De game werd zeer goed ontvangen en fans vragen al jaren om een remake van Diamond en Pearl. The Pokémon Company gaat hier gehoor aan geven volgens Centro Pokémon. Zij hebben van bronnen, die in nauw contact staan met The Pokémon Company, gehoord dat de remakes van Diamond en Pearl in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch en in februari aangekondigd worden. In een tweet gaf de Pokémon Insider Kelios aan dat het om echte remakes gaat, niet om een nieuw deel in de Let's Go-franchise als Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! die eerder op de Nintendo Switch verschenen. De insider maakte eerder bekend dat er op 27 februari een Pokémon Direct gaat plaatsvinden om het 25-jarig jubileum van de Pokémon-franchise te vieren. Er bestaat een grote kans dat, als het gerucht klopt, de Diamond en Pearl-remakes tijdens de Direct aangekondigd worden. De tweets zijn hieronder te bekijken.

Of de geruchten over de Pokémon Diamond en Pearl-remakes kloppen is nog niet met alle zekerheid te zeggen. The Pokémon Company en Nintendo hebben zelf nog niks officieel bevestigd, dus lees dit bericht met een korrel zout.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?