Gerucht: Releasedatum Senua's Saga: Hellblade 2 bekend

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2024 19:30

Tijdens de Game Over Live podcast hadden ondertekende, Bram en Anita het er al even over, maar het wachten op Senua's Saga: Hellblade 2 begint bij sommigen toch wel tot psychoses te leiden. Het gerucht dat een releasedatum bekend is, komt dan ook als geroepen.

Het is Álvaro van Exputer die beweert insider info te hebben omtrent het langverwachte vervolg op Ninja Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice. Volgens Álvaro moeten we sterk rekening houden met 21 mei 2024, iets wat volgens hem door betrouwbare bronnen is ingefluisterd.

Het gerucht zal volgens Álvaro ook binnen aanzienlijke tijd door Xbox zelf worden bevestigd. Men zou de aangekondigde Xbox Developer_Direct aangrijpen om het heuglijke nieuws met de fanbase te delen.

God sta ons bij.

Bron: Exputer
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Senua’s Saga: Hellblade II

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord