Gerucht: Sly Cooper voor PlayStation 5 in aantocht

Geplaatst: 25 mei 2022 08:14

Het ziet ernaar uit dat er een Sly Cooper-game naar de PlayStation 5 komt. Tenminste, als we de woorden van een insider mogen geloven.

Als je je de Nachtbraker van 8 maart nog kunt herinneren, dan weet je misschien dat er een kans aanwezig is dat Sony iets met de Sly Cooper-franchise van plan is. De third-person stealth platform-serie met de gelijknamige wasbeer in de hoofdrol heeft na 2013 geen nieuwe releases meer gehad. Daar lijkt binnenkort echter verandering in te komen. Volgens Nick Baker van The XboxEra Podcast wordt de nieuwe Sly Cooper game niet volgende maand aangekondigd, maar gaat er wel ergens later dit jaar een aankondiging plaatsvinden van een nieuwe titel binnen de franchise die op de PlayStation 5 uitkomt. Dat, en de eerdere informatie van een andere insider die aangeeft dat de aankondiging in de tweede helft van 2022 plaatsvindt, doet ons sterk vermoeden dat er inderdaad een nieuwe Sly Cooper wordt onthuld. Of het hier dan gaat om een nieuw deel of een remake, is nog niet bekend.

Sly Cooper PlayStation 51

Hopelijk leren we gauw meer over deze vermeende nieuwe Sly Cooper-game. Wellicht tijdens een volgende State of Play van Sony?

Bron: Comicbook
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord