Gerucht: Star Wars: Battlefront 3 gaat nooit uitkomen

Geplaatst:

DICE en EA zijn niet van plan om Star Wars: Battlefront 3 te ontwikkelen. Dat beweren verschillende insiders tegenover nieuwssite VentureBeat.

De laatste Battlefront-game, Star Wars: Battlefront 2, kwam in 2015 uit en werd zeer goed ontvangen. Fans hopen dan ook dat er ooit een nieuw deel uitkomt. Alleen lijkt het erop dat het helaas nooit gaat gebeuren. Insiders zeggen tegen VentureBeat dat EA de Star Wars-games vanaf nu door Respawn laat maken, die op dit moment bezig is met drie projecten. Ze zeggen ook dat DICE, de ontwikkelaar van de Battlefront-franchise, te druk is met het patchen van Battlefield 2042. Als laatste wil EA zich meer gaan focussen op hun eigen IP's dan met third party-games. Door deze omstandigheden zeggen de insiders dat Star Wars: Battlefront 3 dan helaas nooit gaat gebeuren.

EA of DICE hebben zelf nog niks officieel gezegd over de toekomst van de Star Wars: Battlefront-franchise. Dus neem dit bericht met een korreltje zout.

Bron: VentureBeat

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Battlefront: Renegade Squadron

Series

Star Wars

Uitgever

LucasArts

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation Portable

Releasedatum

12 oktober 2007

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord