Gerucht: Ubisoft werkt aan Assassin's Creed IV: Black Flag remake

Geplaatst:

De nieuwssite Kotaku heeft van bepaalde bronnen vernomen dat Ubisoft Singapore momenteel bezig is met een remake van Assassin's Creed IV: Black Flag.

Assassin's Creed IV: Black Flag verscheen in 2013 en liet spelers ervaren hoe het is om een piraat en een sluipmoordenaar te zijn. De game staat bekend om de open wereld die je moest verkennen met je schip om vervolgens schepen te plunderen en naar de zeebodem te sturen. Het is één van de Assassin's Creed games uit de franchise die geliefd is bij de fans. Eerder werd de Ezio Trilogy al opgepoetst voor de huidige consoles en kreeg Assassin's Creed III een remaster. Volgens de bronnen van Kotaku is de remake echter nog in een vroeg stadium en gaat het nog even duren voordat Ubisoft zelf met het nieuws naar buiten komt. Het is dan ook de vraag of Assassin's Creed IV: Black Flag alleen wordt opgepoetst voor de Xbox Series en PlayStation 5 of dat er ook gameplay veranderingen aanwezig zijn. Je kunt hier lezen waarom de eerste Assassin's Creed games geliefd zijn.

Assassins Creed IV Black Flag1

Ubisoft heeft zelf het nieuws rondom een Assassin's Creed: IV Black Flag remake nog niet naar buiten gebracht. Er gaan ook al maanden lang de geruchten dat het eerste deel van de franchise een remake krijgt. Dus neem het nieuws met een korreltje zout.

Bron: Kotaku

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 oktober 2013

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord