Watch Dogs

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 mei 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Watch Dogs Complete Edition komt naar next-gen consoles

De officiële website van ESRB lijkt een next-gen versie van Watch Dogs Complete Edition te hebben onthuld. De game kreeg namelijk een score voor next-gen consoles.

De game kreeg eerder al een score voor de PlayStation 4 en de Xbox One op de website van ESRB. Maar nu is de 'consoles'-sectie uitgebreid met de PlayStatiion 5 en de Xbox Series X. De nieuwe consoles zijn ook toegevoegd bij de 'Users Interact'-sectie en de In-game Purchases-sectie. Het zal dus in ieder geval geen vergissing zijn geweest. Watch Dogs gaat een groot deel uitmaken van het eerste kwartaal van de next-gen consoles. Watch Dogs Legion is een launch titel van zowel de PS5 als de Xbox Series X. En de eerste Watch Dogs komt daar dus waarschijnlijk nog bij. Toch is de next-gen versie van Watch Dogs Complete Edition op dit moment nog niet bevestigd. Maar over het algemeen zijn ESRB scores erg betrouwbaar.

Watch Dogs Legion kwam uit op 29 oktober 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?