Watch Dogs film in productie gegaan, aldus Ubisoft

Geplaatst: 4 juli 2024 12:30
-

De Watch Dogs film gaat eindelijk in productie, liet Ubisoft onlangs weten. De film is gebaseerd op de gamefranchise, maar heeft wel een origineel verhaal.

Sophie Wilde, bekend van Talk to Me, en Tom Blyth, uit Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, spelen ook mee. De Franse regisseur Mathieu Turi, bekend van The Deep Dark, zal de film regisseren. De Watch Dogs-franchise bestaat uit drie games, Watch Dogs, Watch Dogs 2 en Watch Dogs: Legion. Iedere game volgt een ander hoofdpersonage, maar ze spelen zich allemaal af in een wereld waarin hackerrebellen het onderdrukkende CTOS-systeem uitdagen, een digitaal netwerk dat hele steden met elkaar verbindt. Dat er een film zou komen die gebaseerd is op de franchise, was al lang geleden duidelijk. Zo'n 10 jaar geleden werd dit voor het eerst aangekondigd, maar daarna hoorden we er eigenlijk niets meer over. Nu is de film in productie gegaan en is het dus afwachten wanneer we de eerste beelden te zien krijgen.

Een tijd geleden gingen er geruchten rond dat Ubisoft stopt met de Watch Dogs-franchise. Voor fans van de gameserie is het vooruitzicht van een film wellicht een kleine troost.

Wanneer de Watch Dogs film uitkomt, is nog niet bekend, maar de productie van de film is inmiddels begonnen.

Bron: Twitter Ubisoft

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs

Ontwikkelaar:

Ubisoft Montreal

Uitgever:

Ubisoft

Release:

27 mei 2014

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord