Ubisoft houdt het voor gezien met Watch Dogs

Geplaatst:

Ubisoft lijkt klaar te zijn met diens Watch Dogs IP. Volgens X/Twitter leaker j0nathan heeft Ubi de serie al een spuitje laten geven en diep in de grond geschoven.

Daarmee zou dus ook het idee van een 'vrij origineel' battle royale project in het Watch Dogs universum zijn geëuthanaseerd, want kennelijk had men daar ook nog plannen voor. Maar ja, wanneer vrijwel geen hond meer omkijkt naar een IP als Watch Dogs, is al gauw het hack van de dam bij een bedrijf als Ubisoft.

Gezien Ubisoft zelf nog niks heeft bevestigd of ontkracht, moeten we het voor nu onder een gerucht scharen, maar het zou mij niets verbazen als hier een kern van waarheid in zit. Qua populariteit is Watch Dogs niet bijzonder consistent gebleken. Watch Dogs 1 had zwaar te lijden onder Ubi's "kijk eens hoe mooi het draait op onze NASA-bak, maar de consument krijgt een dikke downgrade" syndroom. Watch Dogs 2 deed het dan weer een stukje beter, maar had zo zijn eigen problemen. En Watch Dogs Legion was een sociaal experiment waar eigenlijk niemand echt op zat te wachten.

Maar goed. Wie weet zien we Aiden Pierce of Marcus Holloway net als Sam Fisher nog een keertje terug in Ghost Recon, of iets dergelijks. Of in het ergste geval in een Just Dance of Rabbids game. Ik sluit niks uit.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord