Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Watch Dogs: Legion update 4.0 trailer

Update 4.0 voor Watch Dogs: Legion is vandaag live gegaan. Ubisoft heeft een trailer gedeeld die de nieuwe features toont van de update.

Update 4.0 van Watch Dogs: Legion was eerder uitgesteld naar vandaag, maar de ontwikkelaars van Watch Dogs: Legion gaven alvast informatie over de nieuwe update. De update trailer die vandaag online is gekomen geeft ons een beeld van de nieuwe features. Hierin maken we kennis met de nieuwe speelbare held Mina Sidhu die de krachten heeft om gedachten van anderen te besturen. Mina is beschikbaar met de Season Pass in zowel single player als in online-modi. Naast de toevoeging van Mina hebben Season Pass-houders toegang tot de nieuwe DeadSec Stories-missie Swipe Right. In de online-modus van Watch Dogs: Legion zijn er drie nieuwe co-op missies toegevoegd die speelbaar zijn met drie andere spelers. Daarnaast zijn er vijf nieuwe opdrachten en twee gadgets beschikbaar. Play As Anyone is uitgebreid met twee nieuwe personages voor single player en online-modi; First responder en DJ. First responders kunnen AR-schilden plaatsen die henzelf of anderen kunnen beschermen. DJ's kunnen teamgenoten sterker maken en schade richten aan vijanden met schokgolven. Ook zijn er nieuwe opties beschikbaar om je personages aan te passen inclusief de toevoeging van tatoeages. De update trailer is hieronder te bekijken!

Update 4.0 voor Watch Dogs: Legion is vanaf vandaag beschikbaar.

BRON Ubisoft North America

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?