Gerucht: We krijgen dit jaar een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster

Geplaatst: 1 maart 2019 11:40
Aangepast: 1 maart 2019 11:42
-

De nieuwe Call of Duty-game voor dit jaar is nog niet aangekondigd door Activision. Echter, als we de site van leeftijdsclassificatiesysteem PEGI mogen geloven, krijgen we dit jaar een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster.

Het leeftijdsclassificatiesysteem PEGI wordt in Europa gebruikt om aan te duiden voor welke leeftijdsgroep een game het meest geschikt is. Via de site van PEGI kun je voor elke game die een classificatie heeft gekregen, opzoeken welke daarbij hoort. Inmiddels is er dus een PEGI-classificatie opgedoken voor een game die Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered heet. Dit doet dus vermoeden dat er een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster aan gaat komen. Na het succes van de remaster van de originele Modern Warfare-titel, is het aannemelijk dat het vervolg tien jaar na de oorspronkelijke release ook een remaster gaat krijgen.

Volgens PEGI komt er dus een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster aan. Activision heeft dit nog niet bevestigd, maar wellicht is het slechts een kwestie van tijd.

Bron: PEGI
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

10 november 2009

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord