Leak: Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster gelekt

Geplaatst: 30 maart 2020 15:15
Aangepast: 30 maart 2020 15:18
-

De trailer voor Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered is gelekt. Het internet staat vol met signalen dat de game morgen al beschikbaar is.

De trailer toont ons de kille wereld van Call of Duty. Remember, no Russians! Deze game is destijds sterk ontvangen en na het succes van de reboot Call of Duty: Modern Warfare en Warzone, is het nu de tijd voor de tweede remaster. Naast de singleplayer ontvangen de spelers ook items in het thema van het karakter Ghost voor de twee vorige games. De trailer toont ons wat van de iconische momenten en personages die we ontmoeten in de shooter van Infinity Ward. De game is ook gelekt op de PlayStation Store, waaruit blijkt dat de game morgen al beschikbaar is.

Als de leaks kloppen is Call of Duty: Modern Warfare 2 morgen beschikbaar. Ga jij de game spelen?

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

10 november 2009

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord