Gratis demo Oninaki nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2019 10:08

Over een maandje kunnen we eindelijk aan de slag met Oninaki. Je kunt echter vanaf nu al een beetje met de game aan de slag, daar er een gratis demo beschikbaar is.

Oninaki is de nieuwste actie-RPG van het Japanse Tokyo RPG Factory. In deze game volg je het verhaal van Kagachi, een Watcher die verloren zielen naar het hiernamaals begeleidt. Uitgever Square Enix maakte bekend dat je vanaf nu een gratis speelbare demo van de game kunt downloaden via de Nintendo eShop, PlayStation Store en Steam. Deze demo bevat verschillende gameplay-opties en een diepgaande verhaalmodus. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de voortgang die je in de demo hebt gemaakt over te zetten naar de volledige game wanneer deze volgende maand uitkomt. Ook heeft Square Enix aangekondigd dat de game vanaf nu zowel digitaal als fysiek te pre-orderen is. Wanneer je een pre-order plaatst, krijg je ook nog eens toffe in-game extra's.

Oninaki verschijnt 22 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oninaki

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

22 augustus 2019

Ontwikkelaar

Tokyo RPG Factory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord