Gratis update New Pokémon Snap voegt gebieden toe

Geplaatst:

Nintendo heeft uit het niets bekendgemaakt dat New Pokémon Snap volgende maand een gratis update gaat ontvangen. De update brengt onder andere nieuwe gebieden naar de game.

New Pokémon Snap verscheen eerder dit jaar en werd in onze review goed ontvangen. De game kwam al met een aantal gebieden waar ruim tweehonderd Pokémon gefotografeerd moesten worden. Met de gratis update die in augustus wordt toegevoegd komen er drie nieuwe gebieden bij die tegelijkertijd twintig nieuwe Pokémon introduceren. De drie gebieden zijn nogal verschillend. De Barren Wilderness biedt een woestijnachtig landschap, terwijl in Mightywide River je een grote rivier volgt. Het geheime pad van Florio Nature Park lijkt dan weer op een oerwoud. Alle drie de gebieden hebben een dag en nacht variant. Wat in de video opvalt is dat de kar waar je personage inzit nu opeens kan veranderen in een minuscuul karretje. Hiermee wordt het mogelijk om vanuit een andere hoek Pokémon te fotograferen. In de video hieronder zijn een aantal van de nieuwe Pokémon te zien, waaronder Snorlax en Gyarados.

De gratis update gaat plaatsvinden op 3 augustus en brengt dus nieuwe gebieden en Pokémon met zich mee. Mocht je ondertussen nog niet alle legendaries hebben gevonden, bekijk dan vooral even de legendaries guide.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Pokémon Snap

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord