Race Driver GRID

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 30 mei 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score

GRID toont zich ook op de DS

Met Race Driver: GRID bracht Codemasters een tijdje geleden een mix tussen arcade en simulatie, iets wat niet bij iedereen in de smaak viel. DS-gamers moesten nog wat langer wachten op de deze mix. Eenmaal verschenen is ook een gameplaytrailer van de DS-versie voorbij komen scheuren.

Waar GRID veel indruk maakte met snelheid en graphics, lijkt de DS-versie niet alles hebben overgenomen. Wat ontbreekt en wat niet, dat zie je hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?