Race Driver GRID

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 30 mei 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Race driver: GRID aan de eerste patch toe

Onlangs is de eerste patch voor het racefestijn GRID uitgekomen. Versie 1.1 repareert de ondersteuning voor Force Feedback in Vista, en geeft de speler extra controls voor de gearing.

Dit betekent dat stuurwieltjes met een H-shifter, zoals de bekende G25 van Logitech nu van volledige ondersteuning kunnen genieten. Ook doen de Xinput wheel en de Logitech Rumblepad 2 het nu goed.

Racedriver: GRID Patch 1.1

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?