Condemned 2: Bloodshot

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 4 april 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Griezelige website Condemned 2: Bloodshot online

Monolith en SEGA, de ontwikkelaar en uitgever van hun nieuwste game Condemned 2: Bloodshot, werken hard aan deze game om hem de engste game ooit te maken. De game zal uitkomen voor PlayStation 3 en Xbox 360. Hij zal uitkomen in maart.

Vandaag is de officiële site online gegaan van deze game. Je kan hem hier zien en een voorproefje krijgen voor wat er komen gaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?