Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA: Chinatown Wars nu beschikbaar voor Android en Kindle Fire

Rockstar heeft GTA: Chinatown Wars gelanceerd voor Android en Kindle Fire. De games kost ongeveer 5 euro en bevat verbeterde graphics, lichteffecten, widescreen-ondersteuning en de mogelijkheid om de controls aan te passen of de gehele game met een controller te spelen.

GTA: Chinatown Wars kwam in 2009 uit voor de Nintendo DS en de PSP. In 2010 verscheen er een port voor iOS met betere graphics en geluid. De iOS-versie krijgt vandaag een nieuwe update die ondersteuning bied voor het Retina-beeldscherm en daarnaast ook alle verbeteringen van de Android-versie bevat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?