Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV gewoon te koop in Nieuw-Zeeland

GTA IV zorgde voor veel oproer bij zijn release. Nieuw-Zeeland wou de game eerst niet in zijn land hebben. De Society of Promotion of Community Standards had de plannen om de game te verbannen.

Dat de game verbannen zou moeten worden volgens deze groep is overigens niet zo gek. Het is daar wettelijk verboden om games als Manhunt en Postal in je bezit te hebben. Vandaag is bekendgemaakt dat de game gewoon in Nieuw-Zeeland verkocht mag worden, onder de 18+ rating. Hierdoor lijkt de grens getrokken tussen wat wel en niet kan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?