Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV vastlopers

De laatste dagen ontkomen we niet aan GTA IV nieuws. Nu de game sinds vandaag overal verkrijgbaar is, duiken helaas ook de eerste klachten op.

Met een dergelijke grote open wereld als in GTA IV, was het te verwachten dat gamers te maken zouden krijgen met vastlopers. Zo duiken uit verschillende hoeken berichten op dat de game zowel op de Xbox 360 als PlayStation 3 compleet vast kan lopen. Met name de 60GB PS3 zou last hebben van het probleem.

Op welke schaal het probleem zich voordoet is niet bekend. Rockstar heeft vooralsnog ook nog niet officieel gereageerd op de berichten, maar zou inmiddels wel op de hoogte zijn van de problemen. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?