Guild Wars 2

  • Ontwikkelaar ArenaNet
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Guild Wars 2 voorlopig toch niet naar Steam

Slecht nieuws voor Guild Wars 2-fans die de game buiten haar eigen launcher om willen spelen. De game komt voorlopig namelijk niet naar Steam.

Voor de achtste verjaardag van Guild Wars 2 verraste ontwikkelaar ArenaNet haar fans met het nieuws dat Guild Wars 2 naar Steam komt. Het was eigenlijk de bedoeling dat de game vanaf deze maand via de gamelauncher van Valve te spelen valt, maar dat is helaas niet het geval. De Steam-versie van Guild Wars 2 wordt namelijk zonder nieuwe releasedatum uitgesteld. Volgens ArenaNet heeft de Steam-variant van de game momenteel niet de prioriteit bij de ontwikkelaar. Met de aankondiging van de Steam-versie van Guild Wars 2 kwam ook het nieuws naar buiten over een nieuwe uitbreiding die End of Dragons heet. ArenaNet wil zich nu liever richten op het ontwikkelen en polijsten van deze uitbreiding om fans de beste gameplay-ervaring te bieden.

onbekend

Guild Wars 2 blijft voorlopig enkel nog te spelen op pc via haar eigen launcher.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?