Guild Wars 2

  • Ontwikkelaar ArenaNet
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Guild Wars 2 komt naar Steam en krijgt nieuwe uitbreiding

Guild Wars 2 is later dit jaar via de Steam client te spelen. Ook krijgt de game een nieuwe uitbreiding.

Het is bijna exact acht jaar geleden dat Guild Wars 2 uit is gebracht. Bij een verjaardag horen natuurlijk verrassingen en ontwikkelaar ArenaNet heeft er een aantal voor de fans in petto. Tot op heden was de game namelijk altijd op te starten via haar eigen launcher. Later dit jaar komt daar verandering in. Guild Wars 2 komt namelijk naar Steam. De oorspronkelijke Guild Wars 2-launcher blijft echter nog wel gewoon bestaan. Het is namelijk niet mogelijk om je account van de ene launcher naar de andere over te zetten. Wel kunnen spelers via Steam en via de Guild Wars 2-launcher met elkaar samen spelen in dezelfde wereld. Naast het nieuws dat de game naar Steam komt, onthulde ArenaNet ook dat Guild Wars 2 een nieuwe uitbreiding krijgt. Volgend jaar krijgt de game namelijk haar derde uitbreiding, genaamd End of Dragons. Volgens de trailer spelen draken een grote rol in deze uitbreiding en kunnen spelers het eiland Cantha gaan verkennen.

Guild Wars 2 is momenteel te spelen op de pc. In november is de game te verkrijgen en te spelen via Steam. De derde uitbreiding End of Dragons verschijnt in 2021.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?