Gwent: The Witcher Card Game beschikbaar op Steam

Geplaatst: 19 mei 2020 17:00

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft vandaag aangekondigd dat Gwent: The Witcher Card Game vanaf vandaag beschikbaar is op Steam. Hiermee is Gwent nu op bijna elk platform te spelen.

Gwent: The Witcher Card Game was al eerder te spelen op diverse platformen, maar Steam geeft er een nieuwe toevoeging aan. De speelbare versie op Steam heeft een cross-play modus waardoor je kan spelen tegen gamers op Android- en iOS-apparaten. Je kunt nu ook al je kaarten en progressie meenemen naar andere platformen. Daarnaast kun je exclusieve Steam achievements en Steam Trading Cards verkrijgen. Als extra toevoeging kan je, dankzij de update van Thronebreaker: The Witcher Tales op Steam, in de Thronebreaker campagne beloningen verkrijgen die je weer kunt gebruiken in Gwent. Deze beloningen komen in de vorm van premium kaarten en speciale items die je automatisch verkrijgt.

Gwent: The Witcher Card Game is een gratis kaartspel afkomstig van The Witcher 3: Wild Hunt. De game is nu verkrijgbaar op vrijwel ieder platform.

Bron: Gwent
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gwent: The Witcher Card Game

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord