Singleplayer uitbreiding Gwent: Rogue Mage aangekondigd

Geplaatst: 7 juli 2022 09:10

De kaartgame Gwent wordt nog steeds uitgebreid met nieuwe content. Zo is onlangs de singleplayer uitbreiding Gwent: Rogue Mage aangekondigd.

Gwent is de standalone kaartgame die gebaseerd is op de gelijknamige minigame in The Witcher. De game begon met een kleine set kaarten, maar is inmiddels flink uitgebreid. Na Gwent's eerste uitbreiding Crimson Curse zijn er nog zes uitbreidingen bij gekomen. CD Projekt Red heeft onlangs aangekondigd dat er een nieuwe uitbreiding beschikbaar is. Deze is bijzonder, daar het hier om een singleplayer ervaring gaat. Gwent: Rogue Mage is de naam van de nieuwe uitbreiding en deze gaat over de tovernaar Alzur, die de eerste Witcher probeert te creëren. In deze uitbreiding draait het dus niet om het spelen van potjes Gwent tegen andere spelers, maar volg je een verhaal en verzamel je onderweg nieuwe kaarten.

Gwent: Rogue Mage is vanaf vandaag beschikbaar.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gwent: The Witcher Card Game

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord