Hades bestanden uitwisselen tussen PC en Switch

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2020 12:36

Het is nu mogelijk om jouw bestanden van Hades uit te wisselen tussen de PC en de Nintendo Switch. Als je de game op beide platforms hebt, kun je de opgeslagen bestanden overzetten.

Mocht je toch merken dat je iets te laat in bed ligt omdat je alsmaar dood blijft gaan bij het spelen van Hades, dan kun je de game ook op de Switch aanschaffen en in bed verder spelen. Maar dan wil je natuurlijk niet helemaal opnieuw beginnen. Ontwikkelaar Supergiant Games begrijpt dit helemaal, dat is de reden dat ze het mogelijk hebben gemaakt om opgeslagen bestanden uit te wisselen tussen de PC en de Nintendo Switch. De update die deze mogelijkheid met zich meebrengt, voegt ook een aantal verbeteringen toe aan de Switch versie van de game.

De update voor Hades is vannacht live gegaan.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hades

Series

-

Uitgever

Supergiant Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 december 2018

Ontwikkelaar

Supergiant Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord