Hades wint de GDC Game of the Year award

Geplaatst:

Hades heeft de award voor Game of the Year gewonnen op de Game Development Conference en Umarangi Generation wint de Grand Award van de IGF Awards.

Als onderdeel van de volledig digitale 2021-editie van de Game Development Conference werden de Game Development Choice Awards en de Independent Game Festival Awards gehouden via Twitch. De grote winnaar van de GDC was de actie roguelike Hades van Supergiant Games. De game won zowel de award voor Game van het Jaar als de awards voor Beste Audio en Beste Ontwerp. Asobo Studio won de Best Technology categorie voor Microsoft Flight Simulator, aangezien ze de hele planeet als model in de game hebben verwerkt. Kinetic Games won de award voor Best Debut voor de spooky multiplayer Phasmophobia. Ten slotte won Valve de award voor Beste AR/VR Game met Half Life: Alyx. Na de GFC Awards werden de IGF Awards nog uitgereikt, waarvan Umarangi Generation de grote winnaar was. De game won de award voor Excellence in Narrative en de Seumas McNally Grand Prize.

De GDC en IGF Awards werden op 21 juli op Twitch gehost.

Bron: Twitch

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hades

Series

-

Uitgever

Supergiant Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 december 2018

Ontwikkelaar

Supergiant Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord