Halo 3: ODST

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 22 september 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo 3: Recon gaat door onder Halo 3: ODST

De aanstormende, stand-alone uitbreiding van Halo 3, die we tot voor kort kenden onder Halo 3: Recon, heeft een naamswijziging meegekregen. Bungie heeft aangegeven dat de game vanaf nu Halo 3: ODST (Orbital Drop Shock Trooper) gaat heten. Volgens Bungie is de naamswijziging doorgevoerd, omdat "het beter past bij de ervaring die je gaat beleven tijdens het verkennen van de straten van New Mombasa", waar de game zich af zal spelen.

Naast een naamswijziging zal er verder niets veranderen aan de game zelf. De game zal nog steeds volgend jaar herfst uitkomen, en nieuwe multiplayer content voor Halo 3 met zich meebrengen. Daarnaast zullen er nog één of twee nog onbekende verrassingen hun entree gaan maken, waar we in de toekomst misschien meer over te horen zullen krijgen. Nu kunnen we alleen nog maar afwachten op wat er komen gaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?