Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Infinite co-op campaign details onthuld

Zeta Halo wacht op jou, Spartan! Pak drie van je beste maatjes en stap allemaal in de schoenen van Master Chief.

De co-op modus van Halo Infinite laat niet lang meer op zich wachten. 343 Industries heeft ons laten weten wat we kunnen verwachten. Niet alleen de host speelt als de Master Chief, je rent straks met vier groene supersoldaten over de Halo-ring. Alle spelers boeken in de sessie progressie, ongeacht of ze host zijn of te gast. De co-op sessies worden gedraaid op dedicated servers. Net zoals in Halo: Combat Evolved is er een bepaalde radius, waarin spelers zich moeten blijven bevinden. Je kunt dus niet aan de ene kant van de ring staan, terwijl de host zich aan de andere kant bevindt. Cross-play is beschikbaar tussen pc, Xbox One en Xbox Series. Daarnaast wordt het ook eindelijk mogelijk om specifieke missies te herspelen en komen er nieuwe achievements naar de first-person shooter. Aankomende week worden de eerste previewsessies gehouden, waarin spelers die ingeschreven staan bij Halo Insider aan de slag kunnen met de co-op campaign.

De campaign is zeker de moeite waard. Bekijk hier onze review van Halo Infinite. Wil je weten of de multiplayer iets voor jou is? Bekijk dan hier onze Halo Infinite multiplayer review.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?