Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Infinite krijgt free-to-play multiplayer

Halo Infinite lijkt voor het eerst sinds de start van de Halo-franchise een gratis multiplayer te krijgen. Zo stond tijdelijk te lezen op de Halo Infinite productpagina van een website van een Ierse retailer.

Nou zijn retailers niet altijd even betrouwbaar als het om dit soort informatie gaat. Het kan ook gewoon geschreven zijn door een overmoedige stagiair natuurlijk, maar in dit geval krijgt het gerucht bijval van Twittergebruiker Klobrille, die nauw verwant is aan Xbox. In een tweet geeft hij aan dat Halo Infinite een free-to-play multiplayer krijgt, zich richt op 120 fps en dat er een Battle Pass wordt geïntroduceerd. De kans is zeer aannemelijk dat er dan wel lootboxes in Halo Infinite gaan verschijnen. Wellicht wordt dit nieuws naar buiten gebracht in de volgende Xbox livestream, dat gepland staat voor later dit jaar.

Halo Infinite wordt ontwikkeld door 343 Industries en staat gepland voor een release gelijktijdig met de Xbox Series X.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?