Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo: Infinite launchtitel Xbox Scarlett

Vandaag werd naast de nieuwe Xbox ook meteen onthuld dat Halo Infinite de launchtitel wordt van Xbox Scarlett. De game moet volgend jaar uitkomen.

Halo-fans wachten al geruime tijd op een echt vervolg en worden op hun wenken bediend met Halo Infinite. De trailer opent dramatisch met het vinden van Master Chief die doelloos rondzweeft in de ruimte. De trailer vertelt meteen het verhaal en je wordt letterlijk in het diepe gegooid. Althans, Master Chief lijkt zelf maar weer eens de strijd in te springen.

Halo Infinite komt uit ergens rond de kerst van 2020 voor Xbox One en pc.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?