Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Infinite-wapens zijn klaar voor launch

De Halo Infinite-wapens zijn in de game geïmplementeerd voor launch. Dat blijkt uit een blogpost van 343 Industries.

De game moest eigenlijk al uit zijn, maar Halo Infinite werd uitgesteld naar dit jaar. Ontwikkelaar 343 Industries is nu druk bezig om de game dit jaar uit te brengen op de Xbox Series X/S, pc en Xbox One. Op dit moment lijkt het erop dat Halo Infinite uitkomt op de twintigste verjaardag van Halo: CE op 15 november. In de laatste blogpost van 343 Industries blijkt dat de 'sandbox' van Halo Infinite bespeelbaar is. De sandbox is een term voor verschillende interactieve dingen die een game omvat zoals wapens, voertuigen en ander gereedschap die spelers kunnen gebruiken. Verder omvat de sandbox ook de healthbar en wachttijden voor verdediging en aanvallen in Halo Infinite. Volgens de blogpost wordt er al dagelijks met de sandbox-onderdelen gespeeld.

onbekend

Halo Infinite moet ergens dit jaar uitkomen. Een officiële nieuwe releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?