Halo-ontwikkelaar Joseph Staten verlaat Microsoft

Geplaatst: 8 april 2023 16:00

Er is verandering in aantocht bij 343 Industries, de ontwikkelaar van Halo. Joseph Staten, Creative Director van Halo Infinite, heeft namelijk aangekondigd Microsoft te verlaten.

Dit heeft hij aangekondigd via Twitter en dit nieuws is ook door Microsoft bevestigd. Naast te hebben bijgedragen aan Halo Infinite, was Joseph Staten ook Cinematic Director van de eerste drie Halo-games. Staten geeft in zijn tweet aan nu nog niet verder in te willen gaan op zijn beslissing, maar dit nader te gaan toelichten in de toekomst. Wel zegt hij een nieuw avontuur aan te gaan. Overigens is dit niet de eerste keer dat Joseph Staten Microsoft verlaat, eerder ging hij weg om het Destiny-team te ondersteunen. Naast het werken aan Halo, heeft Staten nog gewerkt als Senior Creative Director bij Xbox Game Studios Publishing.

Halo Infinite was dus het laatste project van Joseph Staten. Check hier hoe het is met Halo Infinite in 2023, zo ben je weer helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende de first-person shooter.

Bron: IGN
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord